midsommarkransen.butikslokal-stockholm.se: Butikslokal i Midsommarkransen

Butikslokal i Midsommarkransen

Om Midsommarkransen
Midsommarkransen är beläget ca 5 km söder om Stockholm city och tillhör söderort, Hägersten-Liljeholmen. Stadsdelen är bra beläget med närhet till E20 som går både söderut och till Stockholm innerstad. Även väg 75 passerar området och ansluter till väg 222 som går till Värmdö. Midsommarkransen har länge varit känd för de många affärerna med konsthantverk. Vid Fastlagsvägen finns konstverket Månhästar som uppfördes 1993. Konst och hantverk har länge präglat stadsdelen och idag finns Sveriges största konstnärliga högskola här, Konstfack. I Midsommarkransens går tunnelbanans röda linje till T-centralen på ca 10 minuter.

Midsommarkransens geografi
Midsommarkransen gränsar till bland annat Aspudden och Liljeholmen. Stadsdelen bildades 1926och består mest av gula hus med röda tak.

Värt att besöka
Konstfack

Länkar om Midsommarkransen
Karta över Midsommarkransen
Om Midsommarkransen på Wikipedia
Konstfack

En butikslokal är en lokal där syftet med lokalen är att driva en butik, affär eller liknande verksamhet. Viktigt att fundera på när man ska hyra en butikslokal är om storleken, stilen och läget passar verksamheten som ska drivas i lokalen. Påbörja din sökning av en butikslokal genom att klicka på länkarna till höger.